Menu

logo-allecoverbands-nl

header triosowhat alle coverbands

Trio So What

Vertel eens wat over Trio So What en de bandleden

Trio So What is een professioneel trio dat uw bruiloft of feest de juiste meerwaarde zal weten te geven. De leden van So What zijn alle allround musici met zeer veel ervaring. Door deze rijke ervaring weten wij steeds weer het door ons gestelde doel te bereiken: een perfecte avond voor alle gasten! So What beschikt over uitstekende verzorgde instrumenten en geluidsapparatuur, een kleine lichtinstallatie en stijlvolle artiestenkleding, aangepast aan de gelegenheid. Daar wij met de modernste apparatuur werken is het mogelijk om als trio toch het geluid van een grote band ten gehore te brengen. En ons geluid kan indien nodig ook heel zacht! Wij beschikken over een ruime ontvangststudio in Aalsmeer waar wij onze gasten kunnen ontvangen. Indien u overweegt om ons op uw feest uit te nodigen, dan bent u op aanvraag altijd van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie in onze studio een presentatie (minioptreden) bij te wonen. U kunt dan persoonlijk met ons kennis maken, ons zien optreden en eventueele vragen en/of wensen persoonlijk met ons bespreken.

Uit hoeveel bandleden bestaat Trio So What?

Onze band bestaat uit 3 muzikanten.

Bekijk onze video's

alle-coverbands-video-blanco

Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?

Jaren 60 70 80, ballads, reggae, Nederlandstalige, Disco en enz.

So what beschikt over een zeer breed repertoire. So what speelt de dansbare nummers van de Top 40, Nederlandtalig, Zuid-Amerikaans en ook een groot aantal lekkere swingers en slowers uit de jaren 60/70/80 ontbreken niet. En uiteraard letten wij ook op de... allernieuwste hits! Een lijst op aanvraag!

Wat is jullie muzikale motto?

Wij gaan voor ieder optreden voor de volle 100% en kijken niet op het klokje als een feest wat uitloopt!

Door welke bands laten jullie je inspireren?

Alle muziek.

Sociale media enzo

icon-allecoverbands-facebook  icon-allecoverbands-youtube

Wat kosten jullie dan?

Prijs op aanvraag.

Waar komen jullie vandaan en waar spelen jullie?

Trio So What komt uit Velsen Noord en omstreken, treedt op in Noord-Holland en alle andere Nederlandse provincies.

Wij beschikken over een ruime ontvangststudio in Aalsmeer waar wij onze gasten kunnen ontvangen. Indien u overweegt om ons op uw feest uit te nodigen, dan bent u op aanvraag altijd van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie in onze studio een presentatie (minioptreden) bij te wonen. U kunt dan persoonlijk met ons kennis maken, ons zien optreden en eventueele vragen en/of wensen persoonlijk met ons bespreken.

Meer info opvragen over Trio So What, alvast reserveren en offerte aanvragen

Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen. Je kunt ook meteen een gewenste datum voor reservering invullen.