Menu

logo-allecoverbands-nl

Loading…
  • 0

The Rai$e

- Deze band is opgehouden -

Vertel eens wat over The Rai$e en de bandleden

Dé feestband voor uw evenement! The Raise is een feestband uit de Achterhoek ontstaan uit het gerenommeerde Doesn’t Matter. De band heeft een uiterst gevarieerd repertoire en veel ervaring op het podium. Van top 40 tot golden oldies; The Raise speelt het allemaal! Door een strakke show neer te zetten met het gebruik van professioneel licht en geluid wordt elke avond een geweldig feest en is het enige doel om iedereen de avond van hun leven te bezorgen!
The Raise speelt op bruiloften, kermissen, bedrijfsfeesten en andere feesten waar het dak er helemaal af gefeest moet worden! Voor elk optreden richten we op een passende oplossing op het gebied van licht, geluid en speciale wensen van de locatie waar gespeeld wordt. De strakke basis van de setlist wordt live aangevuld door middel van een ‘talk-back’ microfoon, zodat direct ingespeeld kan worden op nummers die passen in de dynamiek van het feest. Op deze manier kunnen wij een optreden geheel naar wens van de organisatie invullen, zodat het een optreden wordt om nooit meer te vergeten!

Uit hoeveel bandleden bestaat The Rai$e?

Onze band bestaat uit 6 muzikanten.

Bekijk onze video's

alle-coverbands-video-blanco

Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?

Allround covermuziek waar zowel jong en oud helemaal op los kan gaan! Allround, feest, hollands, top40, rock, pop, dance, happy hardcore, classics, Alles waar lekker op gedanst en gefeest kan worden.

Wat is jullie muzikale motto?

Ons muzikale motto is om elke avond alles te geven om een geweldig feest te maken en hierbij rekening te houden met de wensen van de organisatie om een onvergetelijk optreden neer te zetten.

Door welke bands laten jullie je inspireren?

We laten ons inspireren door bands die mooie nummers maken die ook gespeeld kunnen worden op feesten en partijen.

Geschikt!

Een geschikte band voor elk evenement. Wij spelen in op de wensen van de organisatie en houden rekening met het publiek door hier live op in te spelen tijdens optredens. Hierdoor ontstaat een interactieve dynamiek tijdens onze live shows.

Sociale media enzo

icon-allecoverbands-facebook  icon-allecoverbands-youtube  icon-allecoverbands-twitter

Wat kosten jullie dan?

Prijs op aanvraag.

Waar komen jullie vandaan en waar spelen jullie?

The Rai$e komt uit Winterswijk en omstreken, treed op in Gelderland en aangrenzende Nederlandse provincies.

- Deze band is opgehouden -

Meer info opvragen over The Rai$e, alvast reserveren en offerte aanvragen

Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen. Je kunt ook meteen een gewenste datum voor resevering invullen.