Menu

logo-allecoverbands-nl

Loading…
  • 0

Sweet Lord Animals

Vertel eens wat over Sweet Lord Animals en de bandleden

The Sweet Lord Animals oftewel S.L.A. is geboren in 1997 S.L.A. is anders dan andere. Dat zie je, dat hoor je en dat voel je! Als deze 3mans formatie op het podium staat te dampen dan is er geen leeftijdsgrens meer te ontdekken. S.L.A. speelt bombastisch pompende blues-rock. Mede omdat S.L.A. al meer dan 15 jaar bestaat is de band volledig op eigen benen komen te staan. De afwisseling tussen covers en eigen nummers word zeer gewaardeerd door het publiek en worden met veel complimenten ontvangen. Bij het spelen van eigen geschreven werk werd duidelijk dat dit de troef is van deze ijzersterke band. De blues-rock heeft een eigen sfeer gekregen mede omdat er gewerkt wordt met samples. Kort gezegd is S.L.A. een energieke, feestmakende band die ervoor zorgt dat het publiek een afwisselende avond beleefd met een lekkere dosis blues-rock. De beste omschrijving van S.L.A. is: “Dirty Blues-Rock with a Rock ‘n Roll drive”.
SUPPORT YOUR ANIMALS !!

Uit hoeveel bandleden bestaat Sweet Lord Animals?

Onze band bestaat uit 3 muzikanten.

Bekijk onze video's

alle-coverbands-video-blanco

Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?

Blues Rock. Eigen nummers

Wat is jullie muzikale motto?

Doorbreken met onze eigen nummers!

Sociale media enzo

icon-allecoverbands-facebook  icon-allecoverbands-youtube

Wat kosten jullie dan?

Prijs op aanvraag.

Waar komen jullie vandaan en waar spelen jullie?

Sweet Lord Animals komt uit Zeeland en omstreken, treed op in Zeeland en alle andere Nederlandse en Belgische provincies.

Meer info opvragen over Sweet Lord Animals, alvast reserveren en offerte aanvragen

Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen. Je kunt ook meteen een gewenste datum voor resevering invullen.