Menu

logo-allecoverbands-nl

Loading…
  • 0

Just Notes Band

Vertel eens wat over Just Notes Band en de bandleden

De Just Notes Band is een professionele coverband en speelt een mix van Soul, Funk en Pop. De band speelt vol energie, maakt volop contact met het publiek en beheerst de songs tot in de vezels. Dat vertaalt zich in een geweldige live performance! Met muziek van o.a. Aretha Franklin, Michael Jackson, James Brown, Stevie Wonder, Prince, Kings of Leon, Pharrell Williams en Bruno Mars is de Just Notes Band een echte publiekslieveling. De band grooved zó goed en straalt zoveel plezier en enthousiasme uit, dat er wel gedanst moet worden! De zes muzikanten zijn professioneel actief in de muziekwereld en hebben maar één doel: zorgen voor een geslaagd optreden.

Uit hoeveel bandleden bestaat Just Notes Band?

Onze band bestaat uit 6 muzikanten.

Bekijk onze video's

Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?

De Just Notes Band speelt een heerlijke mix van Soul, Funk en Pop. Met muziek van nu en van vroeger speelt de band een ideale mix voor alle leeftijden! De band speelt hits van Aretha Franklin, Michael Jackson, James Brown, Stevie Wonder, Prince, Kings of Leon, Pharrell Williams, Bruno Mars, Elvis Presley, Waylon, Pink, Chaka Kahn, Chic, Kool and the Gang en vele anderen!

Wat is jullie muzikale motto?

coverband voor uw feest!

Sociale media enzo

icon-allecoverbands-facebook  icon-allecoverbands-youtube

Wat kosten jullie dan?

Prijs op aanvraag.

Waar komen jullie vandaan en waar spelen jullie?

Just Notes Band komt uit Roelofarendsveen en omstreken, treed op in Zuid-Holland en alle andere Nederlandse provincies.

Meer info opvragen over Just Notes Band, alvast reserveren en offerte aanvragen

Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen. Je kunt ook meteen een gewenste datum voor resevering invullen.