Menu

logo-allecoverbands-nl

header-hollywoodrose-alle-coverbands.jpg

Hollywood Rose

Vertel eens wat over Hollywood Rose en de bandleden

In de schaduw van de majestueuze Karpaten, waar de ziel van rock ‘n roll in de lucht hangt, ontstond een eerbetoon aan een van de grootste bands in de geschiedenis van de rockmuziek – Hollywood Rose, de Guns N’ Roses Tribute Band uit Hongarije. Geïnspireerd door de legendarische sound en het charisma van Axl Rose, Slash, en hun metgezellen, besloten ze om deze iconische muzikale erfenis te eren en nieuw leven in te blazen. Het verhaal van Hollywood Rose is doordrenkt van passie en toewijding aan het perfectioneren van de kenmerkende sound van Guns N’ Roses. De bandleden, afkomstig uit verschillende delen van Hongarije, brachten hun individuele talenten samen om een meeslepende en authentieke live-ervaring te creëren. Met de brullende vocalen van Axl, de scheurende gitaarriffs van Slash en de pulserende ritmes van de hele band, gaven ze het publiek een trip terug naar de gouden dagen van de late jaren ’80 en ’90 Hollywood Rose stond al snel bekend om hun ongelooflijke podiumaanwezigheid en toewijding aan het leveren van een onvergetelijke show. Met zorgvuldig gereproduceerde arrangementen, opvallende outfits en een setlist vol met klassiekers als “Sweet Child o’ Mine,” “Welcome to the Jungle,” en “November Rain,” wisten ze fans in heel Hongarije te betoveren. De band deelde het podium met andere Tributebands en trad op in verschillende Landen, steden en festivals, waar ze een groeiende schare fans aantrokken die hongerig waren naar de nostalgie van de legendarische Guns N’ Roses. Hun passie voor het perfectioneren van het geluid en de presentatie van hun idolen heeft Hollywood Rose in de voorhoede van de tribute scene geplaatst. Terwijl ze blijven streven naar muzikale excellentie, blijft Hollywood Rose een levendige kracht binnen de Hongaarse muziekscene, waarbij ze de erfenis van Guns N’ Roses levend houden voor nieuwe generaties rockliefhebbers. Met elke noot en elke stap op het podium brengt Hollywood Rose een eerbetoon aan de magie van Guns N’ Roses, waardoor het vuur van de rock ‘n roll blijft branden in het hart van Hongarije.

Uit hoeveel bandleden bestaat Hollywood Rose?

Onze band bestaat uit 5 muzikanten.

Bekijk onze video's

Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?

Alle hits van Guns n Roses. Hardrock.

Wat is jullie muzikale motto?

Ons publiek een authentieke Guns n Roses experience van de bovenste plank bieden, zowel muzikaal als visueel.

Door welke bands laten jullie je inspireren?

Guns n Roses

Sociale media enzo

icon-allecoverbands-youtube  

Wat kosten jullie dan?

Prijs op aanvraag.

Waar komen jullie vandaan en waar spelen jullie?

Hollywood Rose komt uit Rijsbergen, Utrecht, we treden op in Nederland en België.

Meer info opvragen over Hollywood Rose, alvast reserveren en offerte aanvragen

Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen. Je kunt ook meteen een gewenste datum voor reservering invullen.

Profiler gaat door als Hollywood Rose. Met een nieuwe bezetting, een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl maken we in 2023 een frisse herstart.