Menu

logo-allecoverbands-nl

Loading…
  • 0

Driftkickers

Vertel eens wat over de Driftkickers en de bandleden

De Katwijkse band De Driftkickers is één van de populairste coverbands in de Duin- en Bollenstreek. Blikvanger van de band is de Spaans/Nederlandse zangeres Mary Prado. In de jaren negentig scoorde zij diverse dancehits, waarvan I Get Up de bekendste is. Recent bracht zij het soloalbum Kiss Embrace & Let Go uit, een autobiografisch album met zelfgeschreven liedjes.
Gitaristen Jan van der Plas en Gijs van der Bent maakten deel uit van Les Zazous, bekend van de hits Crying In My Sleep en Aphrodisiac. Jan was bovendien jarenlang musical director van Vrienden van Amstel in Ahoy en produceerde met de kinderpop-act DD Company hits als Tsjoe Tsjoe Wa en Klap Klap Stap Stap. Bassist Eric van den Bosch leidde jarenlang de band Spirit License en drummer Machiel Verhaar studeerde aan het Musician’s Institute in Hollywood en speelde o.a. in Brickhouse. Kortom, een bont gezelschap met een schat aan ervaring, maar met een opmerkelijk frisse benadering.
De Driftkickers ontstonden in 2001 als gelegenheidsformatie voor het Oranjerock Festival in Katwijk. Het vrolijke, zomerse repertoire van de groep sloeg zo aan dat de samenwerking al snel een permanent karakter kreeg. Sindsdien zijn de Driftkickers uitgegroeid tot een veelgevraagde coverband. Het repertoire van de Driftkickers bestaat uit bekende pop-, rock-, disco- en soulklassiekers uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig. Maar ook recente dance-hits die in een stevig rockarrangement zijn gestoken. De groep onderscheidt zich met een spontane presentatie en een leuke, vaak verrassende songkeuze. Liedjes als La Camisa Negra (Juannes), Non Non Rien N’a Changé (Les Poppys) en Smells Like Teen Spirit (Nirvana) hoor je niet zo vaak gespeeld worden. Afgewisseld met recente hits als Pokerface (Lady Gaga), One Way Or Another (One Direction), Blurred Lines (Robin Thicke) en I Gotta Feeling (Black Eyed Peas) zorgen ze voor één groot feest der herkenning. Met zowel golden oldies als recente hits zijn de Driftkickers de ideale band voor een feest met jongere en oudere muziekliefhebbers.

Uit hoeveel bandleden bestaat de Driftkickers

Onze band bestaat uit 4 muzikanten.

Bekijk onze video's

alle-coverbands-video-blanco

Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?

Pop, Rock, Dance

Wat is jullie muzikale motto?

Have Fun ;)

Door welke bands laten jullie je inspireren?

Beatles, Anouk, Bruno Mars, Blondie, The Bangles, The Police, Tina Turner, Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga, Madonna, Black Eyed Peas, Daft Punk, One Direction, Shirley Bassey

Nog meer over de Driftkickers

De ideale band voor een feest met jongere en oudere muziekliefhebbers.
-Beluister hier de cd op SPOTIFY
-Koop hem op iTunes
-Of op Legaldownload

Sociale media enzo

icon-allecoverbands-facebook icon-allecoverbands-youtube icon-allecoverbands-spotify

Wat kosten jullie dan?

Prijs op aanvraag.

Waar komen jullie vandaan en waar spelen jullie?

De Driftkickers komen uit Katwijk en omstreken, treden op in Zuid-Holland en de aangrenzende provincies.

Meer info opvragen over de Driftkickers, alvast reserveren en offerte aanvragen

Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen. Je kunt ook meteen een gewenste datum voor resevering invullen.