Menu

logo-allecoverbands-nl

Loading…
  • 0

De Manne Van De Leesmap

Vertel eens wat over De Manne Van De Leesmap en de bandleden

Wat? NogWat? N‚Äčog nooit van DE MANNE VAN DE LEESMAP gehoord? De ultieme rock en metal tribute van de lage landen, de band die elke zaal omtoverd tot een heuse rock arena, de band die met hun gevoel voor humor en waanzinnige show binnen no time de keeltjes van alle aanwezigen overuren laat draaien, de band die moeiteloos de klassiekers van IRON MAIDEN, KISS, AC/DC, TWISTED SISTER, SAVATAGE, MOTORHEAD, WHITESNAKE, DIO en vele anderen in de meest spetterende uitvoeringen ten gehore brengt? Dan wordt het toch echt tijd om deze band eens live aan het werk te zien!
Marco Kootkar - zang, Martin Paans - gitaar, Danis van Grondelle - drums, Ralph Bergmans - bas, William van Venrooy - gitaar.

Uit hoeveel bandleden bestaat De Manne Van De Leesmap?

Onze band bestaat uit 5 muzikanten.

Bekijk onze video's

Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?

Guns 'n Roses, Iron Maiden, Ac/Dc, Kiss, motorhead, twisted Sister,Ozzy Osbourne, Anthrax, Saxon Judas Priest, Accept, Vengeance en meer van dit soort knallers

Sociale media enzo

icon-allecoverbands-facebook  icon-allecoverbands-youtube

Wat kosten jullie dan?

Prijs op aanvraag.

Waar komen jullie vandaan en waar spelen jullie?

De Manne Van De Leesmap komen net uit de kroeg.

Meer info opvragen over De Manne Van De Leesmap, alvast reserveren en offerte aanvragen

Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen. Je kunt ook meteen een gewenste datum voor resevering invullen.