Menu

logo-allecoverbands-nl

Loading…
  • 0

CCR-Revival

Vertel eens wat over CCR-Revival en de bandleden

CCR-Revival: De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival. De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt bij C.C.R.- Revival geput. Ondersteund door muzikale topkwaliteit weet CCR-Revival met energieke shows veel mensen te overtuigen. Enthousiasme en gedrevenheid zijn ingrediënten die de Drents-Groningse band inmiddels meer dan 10 jaar op de weg houdt. Eigenschappen, die nog altijd bewezen worden door de nog steeds groeiende populariteit van deze band. CCR-Revival behoort al jaren tot de top uit het live-circuit van de Nederlandse tribute bands en is een graag geziene act op festivals, evenementen en is met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen. Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet CCR-Revival tijdens haar live-shows een goede sfeer neer. CCR-Revival is een band met potentie en een absolute must voor elke CCR, John Fogerty en de jaren zeventig muziekliefhebber. De sound van CCR-Revival kenmerkt zich door John Fogerty’s latere tours. LIVE: CCR-Revival tekent voor een zeer geslaagde en unieke avond. Een sfeervolle lichtshow, goede sound en een strak decor maken het plaatje van deze karakteristieke band compleet. Met een goed opgebouwd repertoire weet de band haar publiek keer op keer te boeien. CCR-Revival is energiek, strak maar vooral een lekkere Rock & Roll live-band.

Uit hoeveel bandleden bestaat CCR-Revival?

Onze band bestaat uit 6 muzikanten.

Bekijk onze video's

alle-coverbands-video-blanco

Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?

De band heeft een setlist van 1,5 uur uit de jaren 70/80. Dit varieert van the Beatles / the Stones, tot aan David Bowie, Golden Earring, Bob Dylan,U2, zelfs Phil Collins en Stevie Wonder en Bruce Springsteen. Dit betreft bekende nummers welke op onze eigen manier worden gebracht met hetzelfde enthousiasme en podium-opzet / en inzet als de nummers van CCR-Revival. Op deze wijze kan de band 2 shows brengen op dezelfde avond, op dezelfde locatie!

Wat is jullie muzikale motto?

-

Door welke bands laten jullie je inspireren?

Creedence Clearwater Revival

Sociale media enzo

icon-allecoverbands-facebook  icon-allecoverbands-youtube

Wat kosten jullie dan?

Prijs op aanvraag.

Waar komen jullie vandaan en waar spelen jullie?

CCR-Revival komt uit Assen, treed op in Drenthe en alle andere Nederlandse provincies.

Meer info opvragen over CCR-Revival, alvast reserveren en offerte aanvragen

Vul het formulier hiernaast in om meer informatie over de band / coverband op te vragen. Je kunt ook meteen een gewenste datum voor resevering invullen.